Fysioterapi, kiropraktor og massage

Bliv sundere

Vi ved alle at man skal være sund! Men på trods af det kæmper mange med at holde sig sunde eller forblive sunde. Det er som om vores samfund gør alt hvad et kan for at få os ud af balance, da vi hele tiden skal nå mere og mere. De stigende krav betyder at flere og flere få Stress, hvilket kan have voldsomme konsekvenser for ens liv og sundhed. Stress er usundt på mange måde, da det belaster kroppen unødvendigt. Nogle kan klare Stress uden problemer, hvorimod andre få hovedpine og migræne for at nævne nogle typiske symptomer.

Overbelastning på kontoret

Stress kommer typisk grundet for meget arbejder og herunder især et for stort arbejdspres. Når man arbejder for hårdt på arbejdspladen kan man risikere at udvikle seneskedehindebetændelse, hvilket er en grim lidelse, som gør det meget svært at arbejde ved en computer. Det bedste behandling mod seneskedehindebetændelse er ro og hvis det ikke hjælper bør man overveje fysioterapi hos en fysioterapeut eller Massage.

Seneskedehindebetændelse er ikke den eneste skade, som lurer på kontoret. En anden og meget typisk skade er tennisalbue. Du skal ikke lade dig narre af navnet, og tror at det er en skade som er forbeholdt tennisspillere. Hovedparten af dem som får Tennisalbue er personer som arbejder i et kontormiljø.

En ande udfordring ved for meget arbejde er ondt i ryggen, som opstår hvis man sidder for meget ned i en forkert arbejdspostion. Ondt i ryggen kan i værste tilfælde udvikle sig til en diskusprolaps, som typisk kræver behandling hos en Kiropraktor. Den bedste måde at forebygge ondt i ryggen er rygøvelser eller yoga øvelser.

Hvis man har meget ondt i ryggen i længere tid kan man også risikere at man får andre skader, og i sjældne tilfælde kan ondt i ryggen ændre den måde man går på, hvilket betyder at man måske udvikler Hælspore.

Hyr en Personlig Træner

En af de bedste måde at komme alle kontorskaderne og stressen til livs er motion, og hvis du har svært ved at motivere dig selv, så kan du jo hyre en Personlig træner, som kan hjælpe dig på. En Personlig træner kan blandet hjælpe dig med at tilrettelægge dit træningsprogram, din kostplan og hjælpe dig med at beregne dit BMI.

Nogle personlige trænere har specialiseret sig i Parkour og andre i at hjælpe dig i gang med at bruge Racercykel igen. Til sidst har nogle personlig trænere specialiseret sig i at hjælpe folk i gang efter en skade i fx lysken.

Så nu er det bare at komme igang med at træne, så du kan blive så sund som mulig!!!